Årets Miljøfyrtårnkonsulent 2024:

Hans Stefan Urke

| ,

Vi er stolte over å kunne annonsere at Hans Stefan Urke har mottatt utmerkelsen som Årets Miljøfyrtårnkonsulent for 2023/2024. Denne anerkjennelsen tildeles årlig til en konsulent som har vist enestående innsats i å fremme bærekraftig utvikling og miljøledelse.

Engasjert konsulent

Hans Stefan begynte som miljøfyrtårnkonsulent i 2022 og har siden da vært en stor bidragsyter og ambassadør for Miljøfyrtårn. Han har aktivt bidratt med sin kompetanse og kunnskap internt i Stiftelsen Miljøfyrtårn og har hjulpet et titalls virksomheter med å oppnå Miljøfyrtårnsertifisering. Stefans engasjement for bærekraft har vært en drivkraft for å fremme miljøbevissthet og forbedre praksiser innen miljøledelse.

Gjennom sitt engasjement har han også vært en drivkraft i integreringen av Miljøfyrtårn-prinsippene i over 80 enheter innenfor kommunal sektor, demonstrerende enestående kompetanse i å forbinde bærekraft med effektiv virksomhetsstyring. Hans tilgjengelighet og evne til å levere raske, konstruktive tilbakemeldinger har gjort ham til en høyt verdsatt samarbeidspartner.

Vi er dypt takknemlige for Hans Stefans dedikasjon og gratulerer ham med denne velfortjente tittelen. Hans arbeid inspirerer oss alle til å strebe etter høyere miljøstandarder og bidrar til en mer bærekraftig fremtid for alle.


Vil du vite mer om konsulenten?