Hvordan skape konkurransefortrinn i fremtidens handel?

Tittel:
Hvordan skape konkurransefortrinn i fremtidens handel?
Tid/Dato:
27.04.2018
Hvor:
Dronningens gate 2 A, Kristiansand
Kategori:

Ubetjente butikker, droner og roboter – fremtidens butikker er her. Hvor raskt skjer endringene i Norge? Samtidig forventer kundene bærekraft. Hva har det å si for næringsdrivende? Det handler om bærekraft og digitalisering i handelen. 

Miljøfyrtårn inviterer i samarbeid med Næringsforeningen i Kristiansandregionen til et spennende frokostmøte om bærekraft og lønnsomhet.

Nye teknologier og krav til bærekraft vil endre varehandelen dramatisk de neste årene. Butikker og vareprodusenter må finne nye måter å skape, levere og kapre verdier på dersom de skal overleve. Under frokostmøtet 27. april ser vi nærmere på nye forretningsmodeller som både er lønnsomme og bærekraftige når Camilla Gramstad, miljø og CSR-ansvarlig i Hovedorganisasjonen Virke, besøker Næringsforeningen i Kristiansandregionen. Hun var medforfatter av boken Nye forretningsmodeller i handelen og gir oss et blikk inn i glasskula.

Videre deltar Stina Torjesen fra UiA, og vi får også høre fra Miljøfyrtårn, samt Terje Jockumsen fra Gumpengruppen som har tatt grønn forretningsdrift på alvor.

Møteleder er Dag Nordbø, prosjektleder for samfunnsengasjement og Nyskaping (UiA). Han leder ressursgruppen for Grønt skifte i Næringsforeningen.

Pris for Medlemmer av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, VIRKE, Kvadraturforeningen, eller Stiftelsen Miljøfyrtårn: 250,- + mva.
Pris for ikke medlemmer: 500,- + mva.

Tid: 27. april kl. 08.30-09.45

Sted: Næringsforeningen i Kristiansandsregionens lokaler, Dronningensgate 2A.

Meld deg på