Ledig stilling: Ingeniørfaglig rådgiver

Vi søker etter en engasjert kollega til vårt team av dyktige rådgivere i avdeling for miljøfaglig utvikling i Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Stiftelsen Miljøfyrtårn har som mål å bidra til en grønn omstilling i norske virksomheter. Miljøfyrtårn har sertifiseringskriterier med tilhørende indikatorer for 80 forskjellige bransjer. Avdeling for miljøfaglig utvikling har ansvar for å videreutvikle Miljøfyrtårns sertifiseringsordning gjennom kontinuerlig forbedring av sertifiseringskriterier og tilhørende verktøy/veiledninger, idebank, indikatorer for klima- og miljøarbeid samt klimaregnskap. Avdelingen består av et team av dyktige rådgivere med ulik faglig bakgrunn.

Vi ønsker nå å utvide vårt team med en nyopprettet stilling med ingeniørfaglig/teknologisk ekspertise, som kan bidra med bred kompetanse innen miljøteknologi, bygg- og anleggsteknologi, energi, eller andre relaterte teknologiske/ingeniørfaglige fagfelt. Med dette vil vi styrke vår kompetanse på miljøaspekter til relevante bransjer som eiendom-, bygg- og anleggssektoren, samt industriell produksjon.

Arbeidssted er Kristiansand eller Oslo, og stillingen vil innebære noe reiseaktivitet.

Dette er Miljøfyrtårn.

Ledige stillinger i Stiftelsen Miljøfyrtårn