Ny høst – ny jobb?

Flere spennende stillinger ledig hos Miljøfyrtårn!

|


August er høysesong for jobbsøk – tidligere tall fra FINN og bemanningsbransjen viser at ferieslutt gir rekordbesøk på jobbannonser. Mange er tilbake fra ferie og utforsker muligheter for ny jobb. 

I Miljøfyrtårn er det for tiden flere ledige stillinger, både i Oslo og i Kristiansand. 

Hvordan er det å jobbe i Miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er landets mest brukte miljøsertifisering. Vi tilbyr norske virksomheter et ledelsessystem som gjør det effektivt og konkret å lykkes med grønn omstilling. Stiftelsen er i kraftig vekst og teller over 8900 Miljøfyrtårn-sertifiserte virksomheter innenfor både privat og offentlig sektor.

Våre ansatte har høy kompetanse og vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø. Vi mener mangfold bidrar til at organisasjoner står sterkere og er rigget bedre for å nå overordnede mål, derfor skal Miljøfyrtårn aktivt jobbe for et likestilt, mangfoldig og inkluderende arbeidsliv. Stiftelsen har hovedkontor i Kristiansand og regionskontor i Oslo. 

Som ansatt i Miljøfyrtårn kan vi blant annet tilby:

  • Tett samarbeid med dyktige og engasjerte kolleger.
  • Høyt fokus på trivsel, og på at det skal være et  sosialt, trygt og godt arbeidsmiljø.
  • Tilrettelegging for fysisk aktivitet, inkludert trening i arbeidstiden og refusjonsordninger for treningsutstyr, treningsavgift og sykkelservice.
  • Gode utviklingsmuligheter i en anerkjent nasjonal virksomhet som tar samfunnsansvar og bærekraft på alvor.
  • Varierte arbeidsoppgaver og utfordringer i en vekstbedrift med godt arbeidsmiljø.
  • Gode pensjons- og personalforsikringer, inkludert helseforsikring.

Ledig stilling: Rådgiver, PR og kommunikasjon

Har du utdanning innen journalistikk, markeds- og/eller kommunikasjonsfag? Erfaring fra eller kjennskap til mediebransjen? En god penn og et kreativt blikk på markedsføring og kommunikasjon? Da er denne stillingen midt i blinken for deg! 

Miljøfyrtårn nyter høy anerkjennelse og merkevarekjennskap i Norge. Vi søker en rådgiver som kan bidra til at vi når enda bredere ut med vårt budskap og vårt produkt for å hjelpe virksomheter til å øke farten i den grønne omstillingen.  Du vil bli en del av et team som skal jobbe bredt med PR, synlighet og myndighetskontakt for å få bredere gjennomslag.

Arbeidssted: Kristiansand
Søknadsfrist: 14.08.2022

Ledig stilling: Salgsansvarlig storkunder

Har du relevant høyere utdanning og/eller erfaring innen salg/markedsføring? Dokumenterte salgsresultater og relevant erfaring med rådgivende kundekontakt? Har du i tillegg bærekraft-, miljø- og klimakompetanse? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Grønn omstilling står høyt på agendaen hos norske virksomheter. Miljøfyrtårn opplever stor pågang fra virksomheter som ønsker å ta et samfunnsansvar, redusere sine miljø- og klimapåvirkninger, innfri nye lovkrav og få hjelp til å jobbe systematisk med dette.

Brenner du for et mer bærekraftig samfunn og ønsker å jobbe med å bidra til endringer? Som Salgsansvarlig storkunder vil du hjelpe virksomheter og grupper som ønsker å bli Miljøfyrtårn med å løfte miljø- og klimaarbeid inn i virksomhetsstyringen. Stillingen inngår i markedsteamet og vil rapportere til leder for salg og marked. 

Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 21.08.2022

Ledig stilling: Rådgiver/seniorrådgiver kommuneteamet

Har du erfaring fra kommunal eller offentlig forvaltning? God forståelse for kommunens oppbygging og innsikt i administrative og politiske beslutningssystemer? Er du i tillegg engasjert i klima miljø, sirkulærøkonomi og bærekraft? Da tror vi du vil trives godt som rådgiver i kommuneteamet vårt! 


Som rådgiver/seniorrådgiver vil du bidra med å utvikle kommunen og løfte bærekraft inn i virksomhetsstyringen. Stillingen inngår i markedsteamet og vil følge opp kommuner og fylkeskommuner som benytter Miljøfyrtårn-ordningen. Stillingen rapporterer til leder for salg og marked. 

Arbeidssted: Oslo eller Kristiansand
Søknadsfrist: 21.08.2022