Aktuelt

Vil bli best på miljøledelse

Vil bli best på miljøledelse

26-08-2015

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen oppfordrer nå sine medlemmer til å bli Miljøfyrtårn. I et samarbeid med Kristiansand kommune og Stiftelsen Miljøfyrtårn tilbys bistand til sertifisering gjennom pilotprosjektet ”Miljøledelse i Kristiansandsregionen”

Les mer

Kronikk: Lønnsomt å tenke grønt!

21-08-2015

- Vi vil vise næringslivet i regionen at det ikke bare er viktig for miljøet å tenke grønt - det kan også være lønnsomt for bedriftene. Her kan du lese...

Les mer

Nedetid i miljøfyrtårnportalen

26-08-2015

Vi er i ferd med å oppgradere databasen som ligger til grunn for miljøfyrtårnportalen. Dette vil gi dere som sertifisører, konsulenter og miljøfyrtårnkoordinatorer i kommunene en langt bedre oversikt over...

Les mer
Musikk og miljø i harmoni på Øyafestivalen

Musikk og miljø i harmoni på Øyafestivalen

13-08-2015

Øyafestivalen har som mål å være blant verdens mest miljøvennlige festivaler. Årets festival i Oslo 11. - 15. august er nok en gang sertifisert Miljøfyrtårn,og det setter sitt preg på alt fra avfallshåndtering, mat, transport og strømtilførsel, til trykksaker og dopapir.

Les mer
Justeringer i flere bransjekrav

Justeringer i flere bransjekrav

10-08-2015

Med jevne mellomrom foretar Stiftelsen Miljøfyrtårn justeringer av våre bransjekrav. Vi har samlet opp tilbakemeldinger fra våre konsulenter og sertifisører, og de justerte bransjekravene er fra 10. august tilgjengelige i Miljøfyrtårnportalen.

Les mer

Miljøarbeid til inspirasjon

Kurs og seminarer

Miljøfyrtårn i media

31 Aug 2015

Redd Trysilvinteren!

Facebook

Konst. daglig leder: Hege Lønning

Alt innhold er © 2015 Stiftelsen Miljøfyrtårn

Adresse

Vi har kontor i Kristiansand og Oslo, se adressene her. 

Telefon: 38 00 80 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 15.00