Aktuelt

Sundtoft: Vinmonopolet viser vei

Sundtoft: Vinmonopolet viser vei

22-01-2015

Vinmonopolet har som mål å være Norges ledende faghandelskjede på miljø. Det har medført at polets 289 butikker, nettbutikken og kjedekontoret nå er sertifisert som Miljøfyrtårn. Klimaminister Tine Sundtoft lar seg imponere: - Når jeg ser hva Vinmonopolet får til, bekrefter det min klimaoptimisme. De har forstått at det grønne skiftet lønner seg.

Les mer

Stilling ledig som kundeansvarlig i Oslo

13-01-2015

Stiftelsen Miljøfyrtårn søker kundeansvarlig for nøkkelkunder i Oslo - til proaktiv kundekontakt. Vi har den seneste tiden prioritert en vesentlig sterkere kundeorientering for å tilby relevant miljøsertifisering og effektive verktøy...

Les mer

Justeringer i flere bransjekrav

15-12-2014

Stiftelsen Miljøfyrtårn har på bakgrunn av innspill fra nettverket valgt å gjøre justeringer i noen av bransjekravene. Se hvilke bransjer som er berørt her:

Les mer
Kurs i miljørapportering

Kurs i miljørapportering

12-01-2015

Alle Miljøfyrtårn-virksomheter må fylle ut miljørapporten for 2014 innen 1. april. Trenger du veiledning i hvordan rapporten skal fylles ut, eller hvordan tallene i rapporten kan brukes i bedriftens egne årsrapporter og styrerapporter? Da kan du melde deg på et av våre kurs i miljørapportering. 

Les mer
Trendy med gjenbruk

Trendy med gjenbruk

15-12-2014

Miljø og gjenbruk har blitt trendy. Det merker Fretex, som nå miljøsertifiserer hele konsernet som Miljøfyrtårn.

Les mer

Miljøarbeid til inspirasjon

Facebook

Daglig leder: Morten Leuch Elieson
Administrasjonssjef: Hege Lønning

Alt innhold er © 2014 Stiftelsen Miljøfyrtårn

Adresse

Odderøyveien 5 (kart)
Postboks 514, 4665 Kristiansand

Telefon: 38 00 80 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 15.00