Logo/profilering

På denne siden finner du oversikt over materiell, brosjyrer og logoer som kan lastes ned til bedriftens bruk. For bestilling av fysiske effekter, send din bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Virksomheter som er sertifiserte Miljøfyrtårn kan fritt benytte Miljøfyrtårns profileringsmateriell. Det er viktig at dere på forhånd gjør dere kjent med våre retningslinjer.

Miljøfyrtårnlogoen er registrert varemerke. Hovedhensikten med logoen er at bedrifter som har fått miljøsertifikat skal kunne bruke denne i sin markedsføring. 

Sertifiserte virksomheter oppfordres til å bruke Miljøfyrtårn-logoen på egen hjemmeside for å profilere bedriftens miljøinnsats. Legg gjerne inn en hyperlink på logoen til Miljøfyrtårns hjemmeside.

Logoen skal ikke endres, men brukes i den form og de farger som tilbys på denne websiden. Det skal ikke legges til tekst eller bilde, med mindre dette er avtalt med Stiftelsen Miljøfyrtårn.

 

LOGO - JPG

Logo i jpg-format finnes i norsk og engelsk versjon. Alle varianter er i CMYK-farger. Hvis en ønsker å forstørre logoen betydelig anbefaler vi å bruke en av versjonene som er i trykkerikvalitet, for at ikke logoen skal bli kornete og uklar. 


LOGO - VEKTOR

Logo i vektor-format finnes bare i norsk versjon for øyeblikket. 
MILJØFYRTÅRNDIPLOM

Stiftelsen Miljøfyrtårn sitt diplom overrekkes ved førstegangssertifisering, og er et viktig symbol. Ikke minst er diplomet et synlig uttrykk for miljøengasjement, og nettopp ønske om mer synlighet er bakgrunnen for redesignet vi har gjennomført våren 2015. Virksomheter som blir sertifisert fra 1. mai 2015 vil automatisk få det nye diplomet. For allerede sertifiserte virksomheter som eventuelt måtte ønske å bytte ut sitt gamle diplom, er det lagt til rette for dette gjennom en bestillingsmodul. Dimensjonen på diplomet er 485x566mm. 

Et nytt diplom koster 990,- eks mva og inkluderer porto og festeanordning. Merk at dette diplomet ikke får fysisk signatur av ordfører og sertifisør slik som på førstegangsdiplomet. Dere kan bestille nytt diplom på denne siden.  

 

 

 

 

PLAKETT MED NAVN 

 
1 stk. plakett med påtrykt firmanavn inkl. porto, kr. 450,-
5 stk. plaketter med påtrykt firmanavn inkl. porto, kr. 1.000,-
10 stk. plaketter med påtrykt firmanavn inkl. porto, kr. 1.250,-

Bestilles ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

SKILT TIL PROFILERING

Stiftelsen Miljøfyrtårn tilbyr glass- og metallskilt som kan monteres ved inngangsparti/vestibyle på alle sertifiserte virksomheter. Bestilles ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

skilt-metall2
Skilt i børstet aluminium 15 cm x 15 cm, kvadratisk. Skiltet leveres med en kraftig borrelås, men bakstykket mot vegg bør skrus fast. Pris: Kr. 530,- ekskl. mva.

skilt glass
Skilt i glass, kvadratisk. Høyde 16 cm, bredde 14,9 cm. Skiltet leveres med en kraftig borrelås, men bakstykket mot vegg bør skrus fast. Pris: Kr. 530,- ekskl. mva.

skilt-metall1
Emaljert skilt. Skiltet leveres med skruer, og vi anbefaler varsom montering uten å borre gjennom hullene. Pris: Kr. 630,- ekskl. mva.

 

KLISTREMERKER 

bilde-8Lyssterkt klistremerke med vår nye logo kommer i to ulike størrelser. Påtrykk på begge sider. For montering på innsiden av glassruter, ved inngangsparti eller på innsiden av bilruter. Med lim på "feil side". Må bestilles.

Liten: 130 x 130 mm (vist på foto)
Stor: 210 x 210 mm

Pris: Kr. 70 pr. stk ekskl. mva. (uavhengig størrelse)

Klistremerkeark med logoer

Klistremerkene er ment til innendørs bruk, og har påtrykk kun på en side. De to minste størrelsene har kun påskriften Miljøfyrtårn (R), mens den største har påskriften Miljøfyrtårn (R) sertifisert. Må bestilles. 

Hvert ark består av 2 stk klistremerker i størrelsen 9,5 x 9,5 cm, 8 stk i størrelsen 4,5 x 4 cm og 18 stk i størrelsen 3 x 2,5 cm.


Pris: kr. 35 pr. ark ekskl. mva. 

 
 
 

 

INFORMASJONSMATERIELL 

Vi har laget flere informasjonsfoldere, som dere gjerne kan trykke opp lokalt. Du finner en samlet oversikt over alle brosjyrer under publikasjoner

 

ROLLUPS 

Det er utarbeidet ulike rollups som kan lånes eller brukes som utgangspunkt dersom en ønsker å profilere Miljøfyrtårn gjennom egne reklamebannere. Noen er egnet som utgangspunkt for å legge inn egen logo, og et kort spisset budskap (se eksempel).

Vi kan etter avtale bistå med å tilpasse originalfiler til slike formål. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker å låne rollups, eller få hjelp til å produsere egne løsninger.

Se bildene av våre rollups på Flickr

 

Kurs og seminarer

Facebook

Konst. daglig leder: Hege Lønning

Alt innhold er © 2015 Stiftelsen Miljøfyrtårn

Adresse

Vi har kontor i Kristiansand og Oslo, se adressene her. 

Telefon: 38 00 80 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 15.00