Logo/profilering

På denne siden finner du oversikt over materiell, brosjyrer og logoer som kan lastes ned til bedriftens bruk. For bestilling av fysiske effekter, send din bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Virksomheter som er sertifiserte Miljøfyrtårn kan fritt benytte Miljøfyrtårns profileringsmateriell. Det er viktig at dere på forhånd gjør dere kjent med våre retningslinjer.

Miljøfyrtårnlogoen er registrert varemerke. Hovedhensikten med logoen er at bedrifter som har fått miljøsertifikat skal kunne bruke denne i sin markedsføring. 

Sertifiserte virksomheter oppfordres til å bruke Miljøfyrtårn-logoen på egen hjemmeside for å profilere bedriftens miljøinnsats. Legg gjerne inn en hyperlink på logoen til Miljøfyrtårns hjemmeside.

Logoen skal ikke endres, men brukes i den form og de farger som tilbys på denne websiden. Det skal ikke legges til tekst eller bilde, med mindre dette er avtalt med Stiftelsen Miljøfyrtårn.

 

Logo - jpeg

Logo i jpeg-format finnes i norsk og engelsk versjon. Alle varianter er i CMYK-farger. Hvis en ønsker å forstørre logoen betydelig anbefaler vi å bruke en av versjonene som er i trykkerikvalitet, for at ikke logoen skal bli kornete og uklar. 

Logo - vektor

Logo i vektor-format finnes bare i norsk versjon for øyeblikket.  

Informasjonsmateriell

Vi har laget flere informasjonsfoldere, som dere gjerne kan trykke opp lokalt. Du finner en samlet oversikt over alle brosjyrer under publikasjoner.

 

Skilt til profilering

Stiftelsen Miljøfyrtårn tilbyr glass- og metallskilt som kan monteres ved inngangsparti/vestibyle på alle sertifiserte virksomheter. Bestilles ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

skilt-metall2
Skilt i børstet aluminium 15 cm x 15 cm, kvadratisk. Skiltet leveres med en kraftig borrelås, men bakstykket mot vegg bør skrus fast. Pris: Kr. 530,- ekskl. mva.

skilt glass
Skilt i glass, kvadratisk. Høyde 16 cm, bredde 14,9 cm. Skiltet leveres med en kraftig borrelås, men bakstykket mot vegg bør skrus fast. Pris: Kr. 530,- ekskl. mva.

skilt-metall1
Emaljert skilt. Skiltet leveres med skruer, og vi anbefaler varsom montering uten å borre gjennom hullene. Pris: Kr. 630,- ekskl. mva.

 

Klistremerke - lite og stort- Miljøfyrtårn

bilde-8Lyssterkt klistremerke med vår nye logo kommer i to ulike størrelser. Påtrykk på begge sider. For montering på innsiden av glassruter, ved inngangsparti eller på innsiden av bilruter. Med lim på "feil side". Må bestilles.

Liten: 130 x 130 mm (vist på foto)
Stor: 210 x 210 mm

Pris: Kr. 70 pr. stk ekskl. mva. (uavhengig størrelse)

 

 

Klistremerkeark med logoer

Klistremerkene er ment til innendørs bruk, og har påtrykk kun på en side. De to minste størrelsene har kun påskriften Miljøfyrtårn (R), mens den største har påskriften Miljøfyrtårn (R) sertifisert. Må bestilles. 

Hvert ark består av 2 stk klistremerker i størrelsen 9,5 x 9,5 cm, 8 stk i størrelsen 4,5 x 4 cm og 18 stk i størrelsen 3 x 2,5 cm.


Pris: kr. 35 pr. ark ekskl. mva. 

 
 
 

Rollups 

Det er utarbeidet ulike rollups som kan lånes eller brukes som utgangspunkt dersom en ønsker å profilere Miljøfyrtårn gjennom egne reklamebannere. Noen er egnet som utgangspunkt for å legge inn egen logo, og et kort spisset budskap (se eksempel).

Vi kan etter avtale bistå med å tilpasse originalfiler til slike formål. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker å låne rollups, eller få hjelp til å produsere egne løsninger.

Se bildene av våre rollups på Flickr

Facebook

Daglig leder: Morten Leuch Elieson
Administrasjonssjef: Hege Lønning

Alt innhold er © 2014 Stiftelsen Miljøfyrtårn

Adresse

Odderøyveien 5 (kart)
Postboks 514, 4665 Kristiansand

Telefon: 38 00 80 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 15.00