Nye ansatte i Miljøfyrtårn

Linn Grøtberg er ansatt som ny rådgiver hos Miljøfyrtårn fra juni 2013. Vi har også bemannet kontoret med en ny administrasjonsmedarbeider, Inger Lise Egeland.   

 

Ny rådgiver 
Linn Grøtberg er ansatt som rådgiver i Miljøfyrtårn. 34-åringen hadde sin første arbeidsdag 10. juni, og skal jobbe som koordinator for Grønt senter og med kursadministrasjon og videreutvikling av kurs. Hun skal også arbeide med hovedkontormodellen i kommuner, en modell som bidrar til å effektivisere arbeidet med miljøledelse i kommuner.

Grøtberg kommer til Stiftelsen Miljøfyrtårn i Kristiansand etter tre år i New Orleans i USA hvor hun jobbet som vertinne og prosjektleder i Sjømannskirken, hvor mannen var prest. I de ti årene før dette jobbet hun i Oslo for Kirkens Nødhjelp, med prosjektledelse, kommunikasjon og som aksjonsleder for fasteaksjonen.

Når de nå har kommet tilbake til Sørlandet er det Søgne som blir bosted for familien på fem. Jobben i Miljøfyrtårn var utslagsgivende for at familien kom hjem fra USA noe tidligere enn planlagt.

- Dette arbeidet trigger meg. Jeg synes det er spennende å jobbe i et krysningspunkt mellom meningsfylt arbeid og prosjektledelse og administrasjon. Jeg har kompetanse på å formidle verdien i miljø og fokus på etiske spørsmål fra jobben i Kirkens Nødhjelp, så derfor ser jeg på Miljøfyrtårn som en spennende arbeidsgiver.

- I en presset hverdag skal det lønne seg å være bevisst på etikk og miljø, og vi har alle et ansvar for å ivareta miljøet for fremtidige generasjoner. Og her kan alle bidra på en enkel måte, både privatpersoner og virksomheter, forteller Grøtberg.

Kontaktinformasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og mobil 402 02 964

 

Ny administrasjonsmedarbeider
En ny sørlandsrøst møter deg når du kontakter Miljøfyrtårn på telefon. Siden mars har Inger Lise Egeland jobbet som administrasjonsmedarbeider ved vårt kontor i Kristiansand. Hun tar telefonen når du ringer oss og jobber også med fakturering og diverse kontorarbeid. Egeland er leid inn som vikar ut oktober. Hun har bachelor i reiseliv og kommunikasjon ved BI, og har jobbet i reiselivsbransjen i flere år.  

Kontaktinformasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og telefon 38 00 80 60