Miljøsatsing i bilbransjen

kampanje---bil

Miljøfyrtårn og Norges bilbransjeforbund (NBF) har underskrevet en avtale som konkretiserer samarbeidet om miljøfokus i bilbransjen med Miljøfyrtårn som verktøy.
 
I juli ble NFB sertifisert som Miljøfyrtårn som et bevis for deres miljøengasjement. Forbundet vil bistå medlemsbedriftene til å oppnå samme sertifisering. I prosjektet ”Miljøfokus i bilbransjen” samarbeider NBF og Tryg med Stiftelsen Miljøfyrtårn for å legge til rette for en enklere bransjerettet prosess mot en miljøfyrtårnsertifisering av bilverksteder og bilforhandlere i bransjens mer enn 1000 medlemsbedrifter.

miljøfokus-bil- Det er helt åpenbart at transportbransjen har en av de store utfordringene når det gjelder klima, og at en så stor aktør som Norges bilbransjeforbund starter systematisk og langsiktig arbeid for å få opp miljøeffektivitet i drift hos deres medlemmer er bra. Når man jobber systematisk med miljø økes miljøbevisstheten også hos ansatte – og om denne bevisstheten kan bidra til at bransjen selger gode miljøbiler – er det også veldig bra, sier Morten Leuch Elieson, daglig leder i Miljøfyrtårn.
 
Prosjektet ble lansert på bransjemessen Servicemarked12 på Gardermoen 25. – 26. september, hvor Miljøfyrtårn deltok med informasjonsstand sammen med NBF.

Miljøarbeid til inspirasjon

Kurs og seminarer

Facebook

Daglig leder: Morten Leuch Elieson
Administrasjonssjef: Hege Lønning

Alt innhold er © 2014 Stiftelsen Miljøfyrtårn

Adresse

Odderøyveien 5 (kart)
Postboks 514, 4665 Kristiansand

Telefon: 38 00 80 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 15.00